Skin boosteriEstetika

Tretman biorevitalizacije za dubinsku hidrataciju i prevenciju starenja kože. Potiču sintezu kolagena i elastina te poboljšavaju elastičnost kože. Skin boosteri se apliciraju tankim iglama direktno u kožu ( dermis). Nema oporavka. Može biti prisutno crvenilo na mjestu uboda koje prolazi spontano nakon par dana.

Rezultat je svježa i blistava koža, smanjuju se sitne bore i ublažava vidljivost ožiljaka od akni. Pravi učinak se vidi nakon 2 tjedna. Tretman može biti samostalan ili u kombinaciji sa drugim tretmanima.

PROFHILO

Profhilo skinbooster se razlikuje od svih do sada poznatih preparata jer je jedinstven u svom načinu djelovanja. On je hibrid hijaluronske kiseline odnosno kombinacija hijaluronske kiseline visoke i niske molekularne težine. Mehanizam djelovanja je proces aktivacije stanica u svim razinama kože tj.bioremodeling. Postepeno difundira kroz kožu od mjesta aplikacije. Stimulira fibroblaste na stvaranje novog vezivnog tkiva , kolagena i elastina. Hidrira kožu sa svojom visokom koncentracijom hijaluronske kiseline ( 64 mg / 2 ml). Nema povećanja volumena.


Injicira se se BAP tehnikom ( Bio Aestetic Points) na način da se na svakoj strani odredi 5 prethodno definiranih točaka.U jednom tretmanu lica se aplicira ukupno 2 ml Profhilo preparata te se nakon mjesec dana ponavlja.


Učinak preparata počinje biti vidljiv tjedan do 2 nakon prve aplikacije sa potpuno razvijenim učinkom mjesec dana nakon druge aplikacije. Rezultat je postupno i dugotrajno smanjenje vidljivih bora te zdrav i sjajan izgled kože lica I vrata.